De Clasico kruidt speeldag 10 van de Jupiler Pro League

Sport |

Speeldag 10 van de Jupiler Pro League staat in het teken van de altijd intense Clasico tussen RSC Anderlecht en Standard Luik.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Met een nieuwe interlandbreak voor de deur zullen alle ploegen in de Jupiler Pro League erop gebrand zijn om een resultaat te behalen op speeldag 10. Vrijdag om 20u45 zal Beerschot maar één doel voor ogen hebben: de driepunter op zak steken in de Kempen, bij Westerlo. Het is vijf voor 12 voor de Ratten: als ze volgend seizoen nog in eerste klasse willen spelen, moet Operatie Redding dringend ingeluid worden.

Super Sunday, met Clasico als orgelpunt

Op zaterdag om 16u ontvangt KV Mechelen OH Leuven Achter De Kazerne. Daarna, om 18u15, kijkt Racing Genk in het Guldensporenstadion KV Kortrijk in de ogen. 's Avonds om 20u45 speelt Sporting Charleroi in Oost-Vlaanderen tegen Dender.

Zondag om 13u30 staat de altijd beladen Clasico tussen Anderlecht en Standard op het programma. Beide teams gaan op zoek naar een vierde overwinning dit seizoen. Om 16 uur ontvangt Antwerp Cercle op de Bosuil. Om 18u30 neemt Union het op tegen Club Brugge in het Venetië van het Noorden. KAA Gent en Sint-Truiden sluiten de tiende speeldag af: hun duel start om 19u15 in Limburg.

Het programma van speeldag 10 in de Jupiler Pro League op DAZN Pro League:

Vrijdag 4 oktober

  • KVC Westerlo - Beerschot (vanaf 20u15 op DAZN Pro League 1)

Zaterdag 5 oktober

  • KV Mechelen - OH Leuven (vanaf 15u30 op DAZN Pro League 1)
  • KV Kortrijk - KRC Genk (vanaf 17u55 op DAZN Pro League 1)
  • FCV Dender EH - Sporting Charleroi (vanaf 20u25 op DAZN Pro League 1)

Zondag 6 oktober

  • RSC Anderlecht - Standard (vanaf 13u10 op DAZN Pro League 1)
  • Royal Antwerp FC - Cercle Brugge (vanaf 15u55 op DAZN Pro League 1)
  • Club Brugge - R. Union St.-G. (vanaf 18u10 op DAZN Pro League 1)
  • Sint-Truiden - KAA Gent (vanaf 18u55 op DAZN Pro League 2) 

De voetbalcompetitie is weer volop aan de gang! Volg de Jupiler Pro League het hele seizoen lang op de zenders van DAZN Pro League, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Proximus biedt tijdens de live-uitzendingen van de UEFA Champions League en het Belgisch voetbal een ‘interactieve’ video aan in de Pickx-app en de website pickx.be. Dankzij deze functie ontdek je de ploegopstellingen, de wedstrijdstatistieken en het vormpeil van beide ploegen. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te bekijken wanneer jij het maar wilt! Beleef het voetbal als nergens anders en speel je eigen VAR!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top